ویژگی بهترین تلفن های بی سیم مدرن، امروزه امنیت سیگنال، کیفیت صدا و دامنه وسیعتری را فراهم کرده است، به طوری که برخی از تلفنهای بیسیم موجود در بازار امروزی به ویژگیهای قابل مقایسه با تلفنهای هوشمند مجهز هستند.
در حالی که بسیاری از خانوارها از تلفن ثابت سنتی چشم پوشی میکنند، داشتن تلفن ثابت به دلایل ایمنی و برای مناطقی با خدمات تلفن همراه ضعیف، انتخاب عاقلانهای است.
قبل از تصمیم گیری در مورد انتخاب بهترین تلفن بی سیم برای تلفن ثابت خود، پنج دقیقه وقت بگذارید تا با ویژگیها و عملکردهای این نوع تلفن آشنا شوید تا در هنگام انتخاب بهترین تلفن های بی سیم چه نکاتی را باید در نظر گرفت.
انواع بهترین تلفن های بی سیم
تلفن های بی سیم دارای یکی از دو نوع پایهای هستند: سیمییا بی سیم. سیستمهای سیمیفقط با یک ایستگاه پایه متصل به یک جک تلفن استاندارد کار میکنند، در حالی که واحدهای بی سیم نیازی به نصب ندارند و راه اندازی آنها آسانتر است.
ارتباطات بی سیم پیشرفته دیجیتال یاDigital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) به دلیل صدای با کیفیت، محافظت در برابر استراق سمع و برد عالی، به یکی از بهترین استانداردها در بهترین تلفن های بی سیم تبدیل شده است.
از دیگر مزایای فناوری DECT 6.0 میتوان به افزایش زمان مکالمه، قابلیتهای اینترکام، مصرف کم انرژی و رمزگذاری تماس اشاره کرد.
تلفن های بی سیم با انتقال فرکانس رادیویی کار میکنند. DECT در فرکانس 1.9 گیگاهرتز کار میکند، در حالی که باید از تلفن های 2.4 گیگاهرتز و 5.8 گیگاهرتز با این نوع سیستم اجتناب شود.
این فرکانسها میتوانند با شبکههای بی سیم تداخل ایجاد کنند. در هر سه فرکانس، تلفن های بی سیم تقریباً یک محدوده دارند: 300 فوت تا 2000 فوت یا بیشتر. عواملی مانند موانع، دستگاههای دیگر روی فرکانس و حتی آب و هوا میتوانند بر برد تلفن بی سیم تأثیر بگذارند.
مزایای بهترین تلفن های بدون سیم
بسیاری از کاربران به دلیل قابلیت اطمینان و مقرون به صرفه بودن تلفن های بی سیم به سمت تلفن های بی سیم گرایش دارند. سیستمهای تلفن بیسیم، چت کردن با تلفن را در سراسر خانه بدون اتصال به سیم آسان میکنند. این سیستمهای قدیمیقابلیتهای تماس پایداری را ارائه میکنند که به دریافت سلولی متکی نیستند، به این معنی که برخی از مزاحمتهای تلفنهای همراه مانند اتصال سلولی نقطهای را ندارند.
بسیاری از بهترین تلفن های بی سیم دارای باتری پشتیبان هستند، بنابراین حتی در هنگام قطع برق برای مدتی کار میکنند . این ویژگی تلفنهای بیسیم را به انتخابی مطمئن تبدیل میکند که مخصوصاً در مواقع اضطراری مفید است. از آنجایی که تلفن های ثابت به آدرس شما متصل هستند، میتوانند به خدمات اضطراری کمک کنند تا مکان شما را پیدا کنند، حتی اگر نمیتوانید صحبت کنید.
داشتن تلفن های بی سیم علاوه بر گوشی هوشمند مفید است. گوشی های بی سیم پشتیبان خوبی برای مواقعی که تلفن همراه شما از بین میرود. برخی از تلفنهای بیسیم نیز میتوانند برای راحتی بیشتر به تلفن هوشمند شما متصل شوند، که مخصوصاً اگر اتصال تلفن همراهتان ناقص است یا عادت دارید تلفن همراه خود را اشتباه قرار دهید، مفید است. به علاوه، تلفن های بی سیم مقرون به صرفه تر از خرید یک گوشی هوشمند جدید و داشتن برنامه ماهانه تلفن همراه هستند. برخی از مزایای عمده تلفن های بی سیم عبارتند از:
- قابلیت اطمینان
- توان مالی
- برقراری تماس در سراسر خانه بدون اینکه توسط سیم بسته شود
- برخی از واحدها دارای باتری پشتیبان هستند بنابراین حتی در صورت قطع برق نیز کار میکنند
سهولت استفاده و دسترسی
اکثر تلفن های بی سیم دارای چند ویژگی استاندارد هستند، مانند زنگ در پایه و گوشی، شناسه تماس گیرنده، عملکرد بلندگو و جک هدست. بهترین تلفن های بی سیم میتوانند دارای طیف وسیعی از ویژگیهای دسترسی باشند که استفاده از آنها را آسانتر میکند، از جمله ویژگیهایی که برای سالمندان و کاربران کمشنوا ارائه میشوند.
ویژگیهایی مانند دکمهها و نمایشگرهای بزرگ با نور پسزمینه میتوانند دیدن صفحه تلفن و بررسی اینکه چه کسی در حال تماس است را آسانتر کند. کلیدهای حافظه با شماره گیری مستقیم با فشردن یک دکمه شماره گیری میشوند که برای هر کاربری، به خصوص برای کسانی که در دیدن یا فشار دادن کلیدهای گوشی مشکل دارند، یک ویژگی راحت است.
بهترین تلفن های بی سیم برای کاربران کم شنوایی شامل ویژگیهایی مانند زنگهای بلند، صدای تقویتشده تلفن، تنظیم صدا و کاهش نویز افزایش یافته است. ویژگیهای اضافی مانند کمکهای بصری (بهعنوان مثال، سرویسهای زیرنویس، نمایشگرها و دکمههای بسیار بزرگ، و چراغهای بصری «زنگ»)، سازگاری با سمعک، و امکان کند کردن گفتار در زمان واقعی میتواند این تلفنها را کاربرپسندتر کند. . تلفنهای سازگار با سمعک، صدای واضحی را برای کسانی که از وسایل گوش دادن کمکی استفاده میکنند، تضمین میکند.
ویژگی های اضافی
برای مطمئن ترین خدمات، یک سیستم تلفن سیمیو بی سیم مختلط را در نظر بگیرید. اینها شامل یک پایه تلفن سیمی(که به خط ثابت متصل میشود)، به علاوه یک یا چند افزونه بی سیم. اکثر تلفنهای با سیم به برق AC نیاز ندارند، به این معنی که حتی زمانی که برق قطع است، میتوانند تماس بگیرند.
برخی از تلفن های بی سیم مدرن برای ادغام مدرن ساخته شده اند. این تلفنهای بیسیم میتوانند از طریق بلوتوث به تلفن هوشمند شما متصل شوند، بنابراین اگر تلفن همراه شما زنگ میزند، میتوانید به جای جستجوی تلفن همراه خود، از نزدیکترین گوشی بیسیم آن را بردارید.
ویژگیهای مسدود کردن تماس، افزودنی مفید برای مسدود کردن تماسهای خودکار و سایر تماسگیرندگان ناخواسته است. در صورت تماس های از دست رفته، بسیاری از تلفن های بی سیم دارای منشی تلفنی برای دریافت پیام صوتی هستند.
یکی از مشخصاتی که هنگام خرید باید به آن توجه کرد زمان مکالمه تلفن است که به مدت زمان کارکرد گوشی قبل از نیاز به شارژ اشاره دارد. زمان مکالمه معمولا بین 8 تا 12 ساعت متغیر است.
انتخاب بهترین تلفن های بی سیم
انتخاب بهترین تلفن های بی سیم برای تلفن ثابت نیازی به سختی نیست. این لیست از بهترین گوشی های استاندارد و دارای بلوتوث را در دسته های مختلف بررسی کنید.
چگونه بهترین تلفن های بی سیم را انتخاب کردیم؟
در مقایسه با تلفنهای هوشمند، تلفنهای بیسیم ممکن است مانند یادگاری از گذشته به نظر برسند، اما هنوز هم نسبتاً گسترده هستند و برای بسیاری از خانوادهها بسیار مفید هستند. بهترین سیستم های تلفن بی سیم امروزه توسط تعداد کمیاز شرکت ها به فروش میرسد که بسیاری از آنها دارای ویژگی های مشابه هستند.
حال در این قسمت از مقاله چند نمونه از بهترین تلفن های بی سیم در فروشگاه اداری آرا را برای شما کاربران و مشتریان گرامیمعرفی کردهایم.
تلفن بی سيم KX-TG6671 پاناسونیک
بهترین تلفن های بی سيم پاناسونيک مدل KX-TG3811BX
تلفن بی سیم پاناسونیک KX-TG2361JXB
تلفن بی سيم پاناسونیک مدل KX-TG3711
سؤالات کاربران
هنگامیکه یک تلفن بی سیم به طور کامل شارژ شد، دیگر نیازی به گذاشتن آن روی شارژر نیست. پس از روشن شدن نشانگر کم بودن باتری یا زمانی که از آن استفاده نمیکنید، کافی است گوشی را به پایه خود برگردانید تا شارژ شود.
تلفن های بی سیم نسبتاً بادوام هستند و باید سال ها قبل از نیاز به تعویض دوام بیاورند. باتری گوشی معمولاً گرد و غبار را قبل از بدنه گوشی گاز میگیرد و این معمولاً طی 1 تا 2 سال پس از خرید اتفاق میافتد. برای استفاده حداکثری از عمر باتری گوشی خود، دستورالعمل های سازنده را برای شارژ کردن دنبال کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.